Werken bij Prodin

Bij Prodin staan de ontwikkelingen nooit stil. Samen werken we continu aan het verbeteren en uitbreiden van onze ERP pakketten. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons bedrijf komen versterken! Of het nu gaat om iemand met een lange loopbaan vol ervaring of iemand die net van school komt, er is een plek voor iedereen binnen ons groeiende team.

Als nieuwe collega bij Prodin word je met open armen ontvangen op het kantoor aan de Franciscusweg 219-J in Hilversum. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Hier vind je een uitdagende baan met afwisseling, veel doorgroeimogelijkheden en een unieke kans om het beste uit jezelf te halen d.m.v. een persoonlijk opleidingsplan en intern groeipad. Bij Prodin zijn we van mening dat flexibiliteit de key tot succes is, dus je hebt veel vrijheid in je werk, flexibele werktijden en maakt zelf je eigen planningen. 

Klinkt goed? Bekijk nu de openstaande vacature(s) en stuur ons dan je brief en CV naar: melvin.versluis@prodin.nl.

 

Applicatie Developer

Het development team van Prodin bestaat uit een mix van junior en senior ontwikkelaars die er samen voor zorgen dat Prodin ERP het perfecte geïntegreerde systeem voor onze klanten is. En ze zijn op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken!

Database Engineer

Jij maakt onderdeel uit van een development team die aan veel internationale projecten werkt. Jij ontsluit data uit ERP oplossingen die integreren met custom apps, leveranciers en klanten. Binnen het development team werk je intensief samen met de andere Software Developers, QA Officer en Productmanager, waarbij er veel ruimte is voor een persoonlijke invulling van de werkzaamheden.

Consultant

Om onze klanten dé oplossing te bieden voor hun bedrijfssituatie, implementeren wij ons systeem op maat. Hiervoor zetten wij onze specialisten van systeemintegratie in. Van balieverkoop tot magazijn management tot productiehallen. Word jij dé specialist die ons volgende project naadloos oplevert?

Support Engineer

Om onze klanten direct en effectief te kunnen begeleiden door elke situatie, heeft Prodin haar eigen Servicedesk. Nu zijn onze supportspecialisten op zoek naar een nieuwe collega die hun team komt versterken! Word jij dé support-held die onze klanten binnenkort met een lach te woord staat?