Over Prodin Business Solutions

Over ons

Prodin Business Solutions is een Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van ERP software. Prodin is opgericht in 1975. Vanaf de start van de onderneming ligt de focus op dienstverlening. Onze ERP software is ontwikkeld om bedrijven te dienen in hun streven om administratieve-, operationele- en financiële processen efficiënter te laten verlopen.

Ervaring en service

Service staat bij Prodin hoog in het vaandel en dat is precies de reden waarom we op dat gebied beter scoren dan onze concurrenten. Aan de basis van die goede dienstverlening staan onze medewerkers die gemiddeld 18 jaar in dienst zijn. Het resultaat van die solide dienstverlening is te zien in de lengte van de partnerships die we hebben met onze ERP gebruiker

Pragmatisme en branchekennis

Vanuit Hilversum ontwikkelt en beheert Prodin ERP software voor bedrijven in drie sectoren: handel, productie en service. De basisapplicatie is stabiel en rijk aan functionaliteit zonder onnodig complex te zijn. Pragmatisme, verwerkt in ERP software gekoppeld aan ervaren consultants met branchekennis. Die combinatie is voor veel van onze klanten zeer waardevol, al jaren.

Kernwaarden Prodin

  • Stabiliteit, continuïteit en service leiden tot succesvolle samenwerkingen.
  • We gaan met klanten een langdurig partnership aan.
  • Wat klanten bij Prodin zien, krijgen ze ook. Hip? Nee. Verstandig? Ja!