Stratix/Invex ERP

ERP voor de metaalbranche

Stratix ERP software

STRATIX is het ERP systeem voor de metaalindustrie. De moderne cloudoplossing is voorzien van uitgebreide functionaliteit en is inmiddels in 17 landen geïmplementeerd. De ERP software vormt de basis van effectieve branchespecifieke processen bij metaalservicecentra, staalservicecentra, staalgroothandels, maar ook bij plaatverwerkers, metaaldistributeurs, loonwerkers en bijvoorbeeld buisfabrieken.

ERP systeem voor de metaal branche

Prodin Business Solutions is sinds 2005 de vaste partner voor STRATIX implementaties in Nederland, Europa en de Verenigde Staten. STRATIX is dé metaalservice­software voor bedrijven in de metaalindustrie.
De bedrijfssoftware levert de functionaliteit waarmee onder andere metaal­service­centra, staal­groothandels­bedrijven, plaat­verwerkers en loonwerkers processen efficiënter maken.

Cloud ERP voor de metaalindustrie

STRATIX is een ERP systeem dat vanuit de cloud werkt. Met de software is multi-site te werken, het systeem is eveneens geschikt voor het opzetten en beheren van meerstaps­bewerkingen bij metaal­servicecentra. STRATIX is meertalige bedrijfssoftware en geschikt voor multi-valutaafhandelingen.

Bewezen projectmanagement en implementatie

De STRATIX ERP-software is geschikt voor middelgrote tot grote metaal metaalservicecentra en distributeurs. Behoort u tot deze categorie bedrijven, dan profiteert u van een doortimmerd projectmanagement en de bewezen implementatieservices van Prodin. Het uitwerken van een blauwdruk­document van uw businesscases dient als leidraad voor de implementatie. Prodin levert u daarbij ervaren business consultants met kennis van de brancheprocessen. Deze verzorgen voor u een kosten efficiënte implementatie en projectaanpak. Heeft u aanvullende wensen waaronder document­aanpassingen, CSX-ontwikkelingen, rapportages en integratiediensten, dan kan Prodin deze uiteraard ook leveren.

Wilt u meer weten?
Jochem Swierstra BU manager
Erwin HolemaServicedesk
Astrid Verbeek Office

Contact

Wij helpen u graag verder