Cursussen

Breng jouw team next level

Cursusinformatie

Prodin Business Solutions organiseert een aantal standaard cursussen voor iedereen die met onze software werkt of gaat werken. 

  • De cursussen zijn praktijkgericht zodat de opgedane kennis direct kan worden toegepast.
  • De cursussen worden klassikaal gegeven. 
  • Tijdens de cursus krijgt u de beschikking over een eigen laptop.


Locatie
Prodin Business SolutionsFranciscusweg 219J, Hilversum.

Cursusrooster
Een overzicht van de data waarop onze cursussen plaats hebben, vindt u in de Cursuskalander.

Cursusduur
Een cursus duurt standaard 1 dag. De cursussen starten om 09.30 uur en eindigen rond 17.00 uur. Wij verzorgen uiteraard de lunch.

Uitzondering hierop is de cursus Dagelijks gebruik. Deze training duurt een halve dag, van 09.30 – 12.30 uur.

Tarieven
De kosten voor een eendaagse training bedragen € 650,–. De kosten voor de training van een halve dag bedragen € 325,–. Deze bedragen zijn per persoon, inclusief lunch en exclusief BTW. Indien een cursus onderdeel is van uw contract dan worden de kosten uiteraard niet aan u berekend.

Inschrijven
U kunt zich tot uiterlijk 1 week van te voren inschrijven voor een cursus. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname en de routebeschrijving.

Afmelden of verplaatsen
Afmeldingen of het verplaatsen naar een andere datum dienen door de cursist minimaal 5 werkdagen voorafgaande aan de cursusdatum te worden doorgegeven via e-mail: services@prodin.nl. Bij niet tijdige afmelding wordt de cursus in rekening gebracht.

Uiteraard is het mogelijk bij verhindering een vervanger te laten deelnemen. Wij verzoeken u vriendelijk deze wijziging per mail door te geven: services@prodin.nl.

Annulering
Prodin Business Solutions behoudt zich het recht voor een cursus te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen zijn. De deelnemers worden minimaal 3 werkdagen voorafgaande aan de cursusdatum hiervan op de hoogte gebracht.

Cursus op maat of bij u op locatie
Wilt u een cursus op maat of bij u op locatie, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar services@prodin.nl.