Prodin Business Solutions

ONZE HISTORIE

Onze historie

Prodin is opgericht in 1975. Waar de nadruk bij de start van de onderneming lag op het ontwikkelen en leveren van maatwerk bedrijfssoftware, is hier vanaf de jaren tachtig al afscheid van genomen. In 1980 zag Prodin-PO het levenslicht, de start van de ontwikkeling en verkoop voor seriematig werkende productiebedrijven.

Prodin-P0 transformeerde naar P1, P2 en P3 . De software werd verrijkt met een CRM-module en functionaliteit voor service & onderhoud. Erkenning van concurrentie kwam er in de vorm van de SAP Innovation Award, voor het toepassen van SAP NetWeaver technologie op Prodin-P3. In 2006 werd de samenwerking aangegaan met STRATIX, om dit ERP systeem, dat specifiek is ontwikkeld voor bedrijven in de staalindustrie, te implementeren.

2010 is een mijlpaal in de geschiedenis van Prodin omdat de onderneming weer volledig als zelfstandige BV opereert. Daarna volgen de ontwikkelingen zich snel op, met het geschikt maken van het ERP voor gebruik via iPads en tablets. De eerste migratie van SAP naar Prodin is een feit én de onderneming is de winnaar van de Succes Award in de ERP softwarebranche.

De laatste ontwikkeling is de overstap naar een nieuwere look & feel van de Prodin schermen inclusief een moderne gebruikersinterface. Prodin noemt dit de BWP, een nieuwe werkwijze waarbij informatie nog makkelijker en sneller inzichtelijk is.