Branches

Handel - Productie & assemblage - Service & onderhoud

Voor uw branche:

Prodin specialiseert zich in het op maat bedienen van ondernemers in drie specifieke branches: Handel, Productie en Service. Zoekt u een ERP systeem waarmee u specifieke prijs- en kortingsafspraken kunt maken? Wilt u profiteren van slimme productiefunctionaliteit of werken met onze mobiele applicatie voor servicemonteurs? Ontdek onze toegevoegde waarde voor uw bedrijfsprocessen!

Handel & financieel

Prodin ERP software dekt al uw handelsactiviteiten op een geïntegreerde manier af. U kunt specifieke prijs- en kortingsafspraken maken met de standaard software. Werkt u klantorder- of projectgestuurd, zoekt u een stabiele webshop-integratie? De brede ERP functionaliteit is standaard van CRM voorzien en past bij elk type handelsonderneming, van een kleine speler tot een multi-site en multi-company bedrijf.

Prodin ERP systeem voor handelsondernemingen

Productie & assemblage

Bedrijven in de productie- & assemblagesector zijn gebaat bij een ERP systeem dat voor serie-, stuk- en massaproductie te gebruiken is. Klantordergestuurde processen zijn effectief en flexibel af te handelen met de software van Prodin. Profiteer daarnaast van de Productconfigurator en de mogelijkheid om eenvoudig samengestelde artikelen te maken.

Prodin ERP systeem voor productie- en assemblagebedrijven

Service & onderhoud

Service- en onderhoudswerkzaamheden zijn een groeimotor voor veel bedrijven. Uitblinken in een slimme planning en effectieve serviceprocessen vraagt om het ERP systeem van Prodin. Stel met onze software zelf flexibele controles samen, geef monteurs en klanten duidelijkheid én reduceer handelingen met de customer portal.

Prodin ERP systeem voor service- en onderhoudsbedrijven