Nieuws archief 2018

12-04-2018
Dam tot Damloop 2018
Dam tot Damloop 2018

Op zondag 23 september a.s. vindt een van de grootste businesslopen ter wereld plaats: de Dam tot Damloop.
 
Dit jaar neemt Prodin Business Solutions voor de 7e keer deel aan de Businessloop van 10 Engelse mijl. Wij zijn enorm trots op onze hardlopers die aan het trainen zijn en zien er naar uit deel te nemen aan dit geweldige hardloopevenement.


Wij hebben nog een enkel starbewijs beschikbaar, bent u klant van ons en heeft u interesse om deel te nemen in ons team, laat het ons weten door te mailen naar Astrid Verbeek.

12-03-2018
Pure Water Group kiest voor Prodin
Pure Water Group kiest voor Prodin

Onlangs heeft Pure water Group de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin.

 

Pure Water Group is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van geavanceerde en duurzame waterzuiveringsapparatuur en uitermate gespecialiseerd in milieuvriendelijke technologieën zoals Electro Deionization (EDI), Electro Dialysis Reversal (EDR) en Membrane Degassing (MD). De apparatuur wordt onder andere ingezet voor de productie van High Purity en Ultra Pure Water en applicaties met betrekking tot waterontzouting en waterterugwinning.

 

Nationale en internationale relaties implementeren de waterzuiveringsapparatuur voornamelijk in de proces- en de (petro)chemische industrie, elektriciteitscentrales en voor de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg (hemodialyse). Internationaal wordt door Pure Water Group geleverd aan collega waterbehandelingsfirma’s (OEM’s) die volledig vertrouwen op haar expertise, ruime ervaring en technische en commerciële ondersteuning. De waterzuiveringsapparatuur wordt vanuit de Nederlandse vestiging van Pure Water Group wereldwijd verscheept.

 

De klanten van Pure Water Group zijn waterbehandelingsbedrijven, de energiesector, de medische sector, de procesindustrie en de farmaceutische industrie

 

Pure Water Group gaat gebruik maken van onze oplossingen Handel & financieel, Productie & assemblage en Service & onderhoud, aangevuld met onze specifieke functionaliteit rondom Projecten, Geavanceerde urenregistratie, Expeditieplanning en Checklisten voor service. Daarnaast gaat Prodin een CAD-koppeling verzorgen.

 

De doelstelling van de Prodin implementatie is het maken van een belangrijke efficiencyslag door het gebruik van de geïntegreerde en complete ERP-oplossing Prodin.

 

Dat betekent onder meer:

  • Het verhogen van de productiviteit van de medewerkers.
  • Direct inzicht in klanten en verkoopstatistieken.
  • Direct inzicht in inkoop en planning.
  • Beter beheer van OHW en voorraden.
  • Vermindering van de papierstroom.
  • Betere rapportage.

 

Pure Water Group koos, in overleg met Prodin Business Solution, voor een gefaseerde implementatie en gaat werken met 20 gebruikers.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Pure Water Group: www.purewatergroup.com.

 

Wilt u meer weten over Prodin neem dan contact met ons op.

27-02-2018
Elvedes Cable Systems kiest voor Prodin
Elvedes Cable Systems kiest voor Prodin

Onlangs heeft Elvedes Cable Systems de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin.

 

Elvedes biedt haar nationale en internationale klanten een compleet pakket kabels, remblokken, remschijven en hydraulische slangen aan met de bijbehorende componenten. Haar klanten zijn fabrikanten en groothandelaren in de tweewielerbranche en in overige industrieën. Aan de hand van de behoefte van de eindgebruiker, worden de juiste producten gesourced of zelf ontwikkeld en geproduceerd. Elvedes is een sterk voorraadhoudende onderneming waardoor korte levertijden door heel Europa gegarandeerd zijn.

 

Elvedes gaat gebruik maken van onze oplossingen Handel & financieel en Productie & assemblage, aangevuld met onze specifieke functionaliteit rondom Kwaliteitscontrole en WMS. Daarnaast gaat Prodin een koppeling met de webshop verzorgen.

 

De doelstelling van de Prodin implementatie is het maken van een belangrijke efficiencyslag door de interne processen te stroomlijnen. Daarnaast wil Elvedes het serviceniveau richting haar klanten optimaliseren.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Elvedes: www.elvedes.com.

 

Wilt u meer weten over de ERP-oplossing Prodin neem dan contact met ons op.