Nieuws archief 2013

21-10-2013
MareTec kiest voor Prodin
MareTec kiest voor Prodin

In september heeft MareTec B.V. de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin-P3.

 

MareTec gaat gebruik maken van de branche oplossing Handel & financieel, de branche oplossing Service & onderhoud en de Configurator.

MarEtec is gespecialiseerd in producten voor duurzame energie zoals PV-panelen, zonne-warmte systemen en autonome energiesystemen. MareTec heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring met het installeren en onderhouden van energiestyemen en kan haar klanten ook ondersteunen bij het administratieve proces rondom het aanvragen van subsidie.

 

MarEtec is gevestigd in Vlissingen en beschikt daar over een kantoor, een magazijn en een werkplaats. Daarnaast heeft MarEtec een webwinkel met energie-gerelateerde producten en complete kleinschalige energiestyemen. Het werkgebied van MarEtec strekt zich uit over geheel Nederland en daarbuiten.


Wilt u meer weten over de activiteiten van MareTec: www.maretec.nl.

 

Wilt u meer weten over Prodin-P3 neem dan contact met ons op.

30-09-2013
Succesvolle Dam tot Damloop 2013
Succesvolle Dam tot Damloop 2013

Meer dan 55.000 mensen hebben dit jaar deelgenomen aan de de Dam tot Damloop. Dit parcours loopt van het centrum van Amsterdam naar het centrum van Zaandam en komt door de IJtunnel die alleen tijdens de Dam tot Damloop is opengesteld voor hardlopers.

 

Prodin Business Solutions heeft met een Business Team deelgenomen aan de 10 Engelse mijl Recreatie Businessloop. Het Prodin team heeft mooie tijden gelopen. De snelste deelnemer in ons team, Dennis Mosterd, heeft de 10 Engelse mijl, dat is 16,1 kilometer, in 1:15:20 gelopen. Daarnaast zijn wij van de 2.125 teams die deelnamen op de 376e teamplaats geëindigd, wat ook een hele mooie prestatie is.


Naast deze mooie resultaten hebben de muziekbands, dansgroepen, DJ's, blaaskapellen en 200.000 toeschouwers langs het parcours voor een onvergetelijk evenement gezorgd.

05-07-2013
Dam tot Damloop 2013
Dam tot Damloop 2013

Op zondag 22 september 2013 vindt voor de 29e keer de Dam tot Damloop plaats.

 

De Dam tot Damloop start op de Prins Hendrikkade bij het station van Amsterdam om via de IJtunnel 10 Engelse mijl (=16,1 km) af te leggen naar hartje Zaandam.

 

De passage van de IJtunnel, het tiendduizendkoppige publiek en de vele bandjes langs het parcours zorgen elk jaar weer voor een geslaagde dag.

 

Prodin Business Solutions neemt met een Business Team deel aan de 10 Engelse mijl Recreatie Businessloop.

 

Hierbij nodigen wij onze Prodin klanten van harte uit met ons mee te lopen. Wilt u, of een van uw collega’s meedoen? Mail dan naar astrid.verbeek@prodin.nl. Reageer snel, want het aantal startbewijzen is beperkt.


We zien er naar uit om samen met u deze sportieve prestatie te leveren.


Meer algemene informatie over de Dam tot Damloop vindt u op www.damloop.nl.

01-05-2013
Jos ten Berg live met Prodin
Jos ten Berg live met Prodin

Op 1 mei jl. is Jos ten Berg Handelsmaatschappij live gegaan met de

Prodin-P3 Suite.

 

Jos ten Berg maakt gebruik van onze Branche oplossing Handel en onze

Branche oplossing Service en onderhoud. Daarnaast gaat zij gebruik maken van onze Mobile CRM oplossing voor haar buitendienstmedewerkers en onze Webshopconnector voor orders en artikelen.

 

Jos ten Berg is leverancier van grootkeukens en bedrijfsrestaurants en levert daarnaast een compleet pakket van professionele tafel- en keukenartikelen. Jos ten Berg is echter meer dan een groothandel omdat zij, daar waar mogelijk en relevant, zelf artikelen ontwerpt en onder eigen regie laat produceren. Hierdoor kan Jos ten Berg uitstekend inspelen op nieuwe trends en behoeften uit de markt.


Jos ten berg bestaat al meer dan 175 jaar en is gevestigd in Nieuwegein. Hier bevindt zich de showroom. Daarnaast heeft Jos ten Berg een team van buitendienstmedewerkers. Op de website vindt u uitgebreide productinformatie en klanten hebben uiteraard de mogelijkheid via de website te bestellen.

 

Door het predicaat “Hofleverancier” en “ISO-norm: 9001” is de kwaliteit van Jos ten Berg op alle fronten gewaarborgd.

Wilt u meer weten over Jos ten Berg: www.jostenberg.nl

Wilt u meer weten over de Prodin-P3 Suite neem dan contact met ons op middels het Contactformulier.

24-04-2013
Farmer Nederland live met Prodin
Farmer Nederland live met Prodin

Sinds 2 april jl. is Farmer Nederland live met de Prodin-P3 Suite.

 

Farmer Nederland maakt gebruik van onze Branche oplossing Handel, onze Branche oplossing Service en onderhoud en Projecten.

 

Farmer Nederland bestaat uit de divisies Farmer Automatic Nederland BV,

Farmer Systems BV en Farmer Drying BV. Farmer Nederland levert en ontwikkelt pluimveestalinrichtingen zoals volièresystemen voor legkippen, opfoksystemen, voer- en waterlijnen voor vleeskuikens en de FarmDryer waarmee allerlei soorten digistaat, dat is vergiste mest, gedroogd kunnen worden.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Farmer Nederland: www.farmernederland.nl.

 

Wilt u meer weten over de Prodin-P3 Suite neem dan contact met ons op middels het Contactformulier.

23-04-2013
Logic Medical live met Prodin
Logic Medical live met Prodin

1 april jl. is Logic Medical B.V. live gegaan met de Prodin-P3 Suite.

 

Logic Medical maakt gebruik van onze Branche oplossing Handel, onze

Branche oplossing Service en onderhoud, Projecten en onze Mobile Field Service oplossing.


Logic Medical is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van medische apparatuur.
Voor een groot aantal ziekenhuizen, ambulancediensten, fysiotherapiepraktijken, revalidatiecentra en verpleeg- en verzorgingshuizen realiseert Logic Medical het preventieve of curatieve onderhoud van medische apparatuur.

 

Een steeds groter wordende groep producenten en leveranciers van medische apparatuur besteedt de service op hun producten uit aan Logic Medical. Logic Medical verzorgt dan vrijwel alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, zoals inspecties, veiligheidstesten, ijkingen (kalibreren) en reparaties. Logic Medical kan ook ondersteuning bieden wanneer de servicedienst van een producent of leverancier overbelast is.


Daarnaast biedt Logic Medical advies en begeleiding op managementniveau. Zo heeft zij een eigen methodiek voor kwaliteitsborging van medische apparatuur ontwikkeld. Daarnaast kan Logic Medical ondersteunen bij het opstellen en implementeren van beleid op het gebied van risicomanagement en onderhoudsmanagement. Daar waar nodig kan Logic Medical op interim basis onderhoudsafdelingen opzetten en/of leiden.


Wilt u meer weten over de activiteiten van Logic Medical: www.logicmedical.nl

 

Wilt u meer weten over de Prodin-P3 Suite neem dan contact met ons op middels het Contactformulier.

26-03-2013
Fortuin live met Prodin
Fortuin live met Prodin

Op 25 maart jl. is Fortuin live gegaan met de Prodin-P3 Suite.

 

Fortuin bestaat langer dan anderhalve eeuw. In 1842 vestigde Willem Hendrik Fortuin zich vanuit Lemmer in Dokkum als banketbakker. Het bedrijf ontwikkelde zich tot luxe suikerbakkerij en in 1888 werd de stap gezet naar een industriële suikerwerkfabriek.

 

Fortuin is producent van de enige echte officiële Wilhelmina Pepermunt.  Andere klassiekers uit hun assortiment zijn DF Pepermunt en Maagpepermunt. DF Pepermunt is een traditionele pepermunt met een fijne, frisse smaak, internationaal bekend als English Peppermint. Maagpepermunt is een zachte pepermunt in extra grote, platte pastilles. Andere producten van Fortuin zijn Pepermuntkussentjes, Vruchtenhartjes, Mint Fruit Kussentjes, Hoesttabletten, Salmiakpastilles, Zwart-wit snoepjes en Dropmint.

 

Fortuin maakt gebruik van onze Branche oplossing Handel en onze Branche oplossing Productie.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Fortuin: www.fortuin.com.

 

Wilt u meer weten over de Prodin-P3 Suite neem dan contact met ons op middels het Contactformulier.

21-02-2013
Escrow-Plus broncodedeponering Prodin-P3
Escrow-Plus broncodedeponering Prodin-P3

Net als voorgaande jaren is dit jaar de broncode van de Prodin-P3 Suite succesvol bij de IT-notaris gedeponeerd. De broncode van onze software is hiervoor door beëdigde informatiedeskundigen en IT-auditors gecontroleerd op volledigheid, overdraagbaarheid en bruikbaarheid. Vervolgens is onze broncode bij een gespecialiseerde IT-Notaris in bewaring gegeven.


In de overeenkomst met de IT-Notaris is nauwkeurig bepaald onder welke omstandigheden de notaris de broncode ter hand kan stellen aan de Software Borg Stichting. De Software Borg Stichting is in het leven geroepen om de gebruikers van software een praktische mogelijkheid te geven hun belangen zeker te stellen in de vorm van een Software Escrow-Plus regeling.

 

Prodin Business Solutions biedt haar klanten de mogelijkheid deel te nemen aan de Software Escrow-Plus regeling.

Wilt u meer weten over de Software Borg Stichting of over het afsluiten van een overeenkomst dan kunt u contact opnemen met de Software Borg Stichting, telefoonnummer 050 535 01 43 of info@softwareborg.nl