Nieuws

naar nieuwsarchief
12-03-2018
Pure Water Group kiest voor Prodin
Pure Water Group kiest voor Prodin

Onlangs heeft Pure water Group de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin.

 

Pure Water Group is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van geavanceerde en duurzame waterzuiveringsapparatuur en uitermate gespecialiseerd in milieuvriendelijke technologieën zoals Electro Deionization (EDI), Electro Dialysis Reversal (EDR) en Membrane Degassing (MD). De apparatuur wordt onder andere ingezet voor de productie van High Purity en Ultra Pure Water en applicaties met betrekking tot waterontzouting en waterterugwinning.

 

Nationale en internationale relaties implementeren de waterzuiveringsapparatuur voornamelijk in de proces- en de (petro)chemische industrie, elektriciteitscentrales en voor de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg (hemodialyse). Internationaal wordt door Pure Water Group geleverd aan collega waterbehandelingsfirma’s (OEM’s) die volledig vertrouwen op haar expertise, ruime ervaring en technische en commerciële ondersteuning. De waterzuiveringsapparatuur wordt vanuit de Nederlandse vestiging van Pure Water Group wereldwijd verscheept.

 

De klanten van Pure Water Group zijn waterbehandelingsbedrijven, de energiesector, de medische sector, de procesindustrie en de farmaceutische industrie

 

Pure Water Group gaat gebruik maken van onze oplossingen Handel & financieel, Productie & assemblage en Service & onderhoud, aangevuld met onze specifieke functionaliteit rondom Projecten, Geavanceerde urenregistratie, Expeditieplanning en Checklisten voor service. Daarnaast gaat Prodin een CAD-koppeling verzorgen.

 

De doelstelling van de Prodin implementatie is het maken van een belangrijke efficiencyslag door het gebruik van de geïntegreerde en complete ERP-oplossing Prodin.

 

Dat betekent onder meer:

  • Het verhogen van de productiviteit van de medewerkers.
  • Direct inzicht in klanten en verkoopstatistieken.
  • Direct inzicht in inkoop en planning.
  • Beter beheer van OHW en voorraden.
  • Vermindering van de papierstroom.
  • Betere rapportage.

 

Pure Water Group koos, in overleg met Prodin Business Solution, voor een gefaseerde implementatie en gaat werken met 20 gebruikers.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Pure Water Group: www.purewatergroup.com.

 

Wilt u meer weten over Prodin neem dan contact met ons op.

27-02-2018
Elvedes Cable Systems kiest voor Prodin
Elvedes Cable Systems kiest voor Prodin

Onlangs heeft Elvedes Cable Systems de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin.

 

Elvedes biedt haar nationale en internationale klanten een compleet pakket kabels, remblokken, remschijven en hydraulische slangen aan met de bijbehorende componenten. Haar klanten zijn fabrikanten en groothandelaren in de tweewielerbranche en in overige industrieën. Aan de hand van de behoefte van de eindgebruiker, worden de juiste producten gesourced of zelf ontwikkeld en geproduceerd. Elvedes is een sterk voorraadhoudende onderneming waardoor korte levertijden door heel Europa gegarandeerd zijn.

 

Elvedes gaat gebruik maken van onze oplossingen Handel & financieel en Productie & assemblage, aangevuld met onze specifieke functionaliteit rondom Kwaliteitscontrole en WMS. Daarnaast gaat Prodin een koppeling met de webshop verzorgen.

 

De doelstelling van de Prodin implementatie is het maken van een belangrijke efficiencyslag door de interne processen te stroomlijnen. Daarnaast wil Elvedes het serviceniveau richting haar klanten optimaliseren.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Elvedes: www.elvedes.com.

 

Wilt u meer weten over de ERP-oplossing Prodin neem dan contact met ons op.

15-02-2018
Pyrasied live met Prodin
Pyrasied live met Prodin

Sinds 2 januari jl. is Pyrasied live met onze ERP-oplossing Prodin.


PyraSied is gespecialiseerd in het bewerken van kunststof, met name het bewerken van acrylaat (plexiglas, acryl glas) en polycarbonaat (lexan, makrolon). Of het nu om een standaard of op maat gemaakte kunststof plaat, buis of staf gaat, of om een speciaal ontwerp, PyraSied kan het maken. PyraSied heeft dan ook klanten in verschillende branches.

 

PyraSied heeft alle materialen op voorraad. Met haar moderne machinepark met onder andere een laser, diverse CNC-frezen en ovens vinden alle bewerkingen onder een dak plaats.


PyraSied maakt gebruik van onze oplossingen Handel & financieel en Productie & assemblage. Daarnaast maakt PyraSied gebruik van onze volgende specifieke functionaliteit: Balie-afhandeling met kassa, Kwaliteitscontrole, Directe Tijd Registratie, Uitgebreide partijenregistratie en Verhuur.
 
Wilt u meer weten over de activiteiten van PyraSied: www.pyrasied.nl

 

Wilt u meer weten over onze ERP-oplossing Prodin neem dan contact met ons op.

13-02-2018
Noten Transportbanden live met Prodin
Noten Transportbanden live met Prodin

Sinds 2 januari jl. is Noten Transportbanden live met onze ERP-oplossing Prodin.

 

Noten is specialist op het gebied van industriële transportbanden en transportsystemen. De expertise van Noten richt zich op het confectioneren, monteren, repareren, onderhouden en verbeteren van transportsystemen in o.a. de grafische- en voedingsmiddelen industrie, zand, grind, metaal en recycling.

 

Vanuit de locaties Breda, Lochem en Venlo (Belfeld) zijn de experts van Noten dagelijks aan de slag om de

productie-installaties van de klanten bedrijfszeker te houden.

 

Noten maakt gebruik van onze oplossingen Handel & financieel, Productie & assemblage en Service & onderhoud, aangevuld met onze specifieke functionaliteit rondom Projecten, Expeditieplanning, Uitgebreide partijenregistratie en de Configurator.

 

Belangrijke gerealiseerde doelen van de implementatie zijn, onder meer:

  • Geïntegreerd systeem voor verkoop, logistiek, service en boekhouding.
  • Efficiëntere afhandeling van processen. Belangrijk hierbij is het gebruik van de configurator voor het aanmaken van offertes en orders.
  • Stukkenregistratie in de voorraad (voorraad PVC en rubber band met breedte en lengte staan in Prodin).
  • Betere informatie over klanten en processen door onder meer gebruik te maken van de geïntegreerde Cognos BI Tool.

Noten koos, in overleg met Prodin Business Solution, voor een pragmatische aanpak van de implementatie waarbij door middel van workshops een groot deel van de implementatie door het personeel van Noten zelf is uitgevoerd onder begeleiding van Prodin consultants. 

 

Noten werkt met 20 Prodin gebruikers.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Noten: www.notentransportbanden.nl.

 

Wilt u meer weten over onze ERP-oplossing Prodin neem dan contact met ons op.

10-02-2018
Succesvolle deponering broncode
Succesvolle deponering broncode

Net als voorgaande jaren is dit jaar de broncode van Prodin succesvol bij de IT-notaris gedeponeerd. De broncode van onze software is hiervoor door beëdigde informatiedeskundigen en IT-auditors gecontroleerd op volledigheid, overdraagbaarheid en bruikbaarheid. Vervolgens is onze broncode bij een gespecialiseerde IT-Notaris in bewaring gegeven.


In de overeenkomst met de IT-Notaris is nauwkeurig bepaald onder welke omstandigheden de notaris de broncode ter hand kan stellen aan de Software Borg Stichting. De Software Borg Stichting is in het leven geroepen om de gebruikers van software een praktische mogelijkheid te geven hun belangen zeker te stellen in de vorm van een Software Escrow-Plus regeling.

 

Prodin Business Solutions biedt haar klanten de mogelijkheid deel te nemen aan de Software Escrow-Plus regeling.

Wilt u meer weten over de Software Borg Stichting of over het afsluiten van een overeenkomst dan kunt u contact opnemen met de Software Borg Stichting, telefoonnummer 050 535 01 43 of info@softwareborg.nl

15-01-2018
Unique Bedrijfskleding kiest voor Prodin
Unique Bedrijfskleding kiest voor Prodin

In november 2017 heeft Unique Bedrijfskleding de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin.

 

Sinds de oprichting in 1980 is Unique Bedrijfskleding uitgegroeid tot een toonaangevende naam op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het is in bezit van een eigen borduurstudio en ook de bedrukkingen worden in eigen huis uitgevoerd. Hierdoor wordt het gehele kwaliteitsproces in eigen beheer gehouden, wat er voor zorgt dat de borduringen en bedrukkingen die worden afgeleverd in de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Klanten worden volledig in het personalisatieproces ondersteund met nauwkeurige werktekeningen en ontwerpvoorbeelden.

 

Unique Bedrijfskleding gaat gebruik maken van onze oplossing Handel & Financieel. Daarnaast biedt Prodin een koppeling met het Unique KMS (Kleding Management Systeem). Het Unique KMS wordt straks gevoed vanuit Prodin en de orders zullen vanuit het Unique KMS richting Prodin gaan. Daarna vindt de gehele logistiek en financiële afhandeling in Prodin plaats. Op deze manier wordt het bestel-, productie- en uitleveringsproces versneld.

 

Middels het eigen online bestelsysteem ‘Unique KMS’ biedt Unique Bedrijfskleding zijn klanten de mogelijkheid de administratie van hun bedrijfskleding 24/7 inzichtelijk en beheersbaar te hebben. Het Unique KMS is ontwikkeld om de bestelprocedure en de registratie van de bestelde en uitgegeven kleding voor klanten te vergemakkelijken. In het Unique KMS staan alle benodigde gegevens van alle medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Hierdoor kan de bedrijfskleding en het veiligheidsschoeisel gemakkelijk en snel besteld worden. Per filiaal/afdeling kunnen een of meerdere filiaalinkopers in het Unique KMS worden aangemaakt. Zij kunnen bestellingen plaatsen voor medewerkers of voor de voorraad. Het is ook mogelijk dat medewerkers zelf (thuis) in kunnen loggen en aan de hand van een persoonlijke budget een bestelling plaatsen.

 

De flexibele inrichting van de integratie met het Unique KMS, het feit dat Prodin leidend is in de gehele afhandeling en de inhoudelijke kennis van de Prodin consultants maken dat Unique Bedrijfskleding voor Prodin heeft gekozen.

 

De kick-off van het project heeft inmiddels plaats gevonden en de implementatie is in volle gang.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Unique Bedrijfskleding: www.uniquebedrijfskleding.nl.

 

Wilt u meer weten over Prodin neem dan contact met ons op.

19-09-2017
Dam tot Damloop 2017
Dam tot Damloop 2017

In totaal 50.000 mensen hebben zondag 17 september jl. deelgenomen aan de Dam tot Damloop.
 

Prodin Business Solutions heeft met 2 Business teams deelgenomen aan de 10 Engelse mijl Recreatie Businessloop.

 

De snelste deelnemer in ons team John van der Klein heeft de 10 Engelse mijl in 1:11:24 gelopen.
Van de 2.144 teams die deelnamen, zijn wij met ons snelste team op de 153e teamplaats geëindigd, ook een hele mooie prestatie.

 

Wij kijken terug op een geslaagde dag en zijn enorm trots op onze lopers.

 

Wij zien er naar uit volgend jaar voor de 7e keer deel te nemen aan dit mooie evenement.