Nieuws

naar nieuwsarchief
15-01-2018
Unique Bedrijfskleding kiest voor Prodin
Unique Bedrijfskleding kiest voor Prodin

In november 2017 heeft Unique Bedrijfskleding de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin.

 

Sinds de oprichting in 1980 is Unique Bedrijfskleding uitgegroeid tot een toonaangevende naam op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het is in bezit van een eigen borduurstudio en ook de bedrukkingen worden in eigen huis uitgevoerd. Hierdoor wordt het gehele kwaliteitsproces in eigen beheer gehouden, wat er voor zorgt dat de borduringen en bedrukkingen die worden afgeleverd in de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Klanten worden volledig in het personalisatieproces ondersteund met nauwkeurige werktekeningen en ontwerpvoorbeelden.

 

Unique Bedrijfskleding gaat gebruik maken van onze oplossing Handel & Financieel. Daarnaast biedt Prodin een koppeling met het Unique KMS (Kleding Management Systeem). Het Unique KMS wordt straks gevoed vanuit Prodin en de orders zullen vanuit het Unique KMS richting Prodin gaan. Daarna vindt de gehele logistiek en financiële afhandeling in Prodin plaats. Op deze manier wordt het bestel-, productie- en uitleveringsproces versneld.

 

Middels het eigen online bestelsysteem ‘Unique KMS’ biedt Unique Bedrijfskleding zijn klanten de mogelijkheid de administratie van hun bedrijfskleding 24/7 inzichtelijk en beheersbaar te hebben. Het Unique KMS is ontwikkeld om de bestelprocedure en de registratie van de bestelde en uitgegeven kleding voor klanten te vergemakkelijken. In het Unique KMS staan alle benodigde gegevens van alle medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Hierdoor kan de bedrijfskleding en het veiligheidsschoeisel gemakkelijk en snel besteld worden. Per filiaal/afdeling kunnen een of meerdere filiaalinkopers in het Unique KMS worden aangemaakt. Zij kunnen bestellingen plaatsen voor medewerkers of voor de voorraad. Het is ook mogelijk dat medewerkers zelf (thuis) in kunnen loggen en aan de hand van een persoonlijke budget een bestelling plaatsen.

 

De flexibele inrichting van de integratie met het Unique KMS, het feit dat Prodin leidend is in de gehele afhandeling en de inhoudelijke kennis van de Prodin consultants maken dat Unique Bedrijfskleding voor Prodin heeft gekozen.

 

De kick-off van het project heeft inmiddels plaats gevonden en de implementatie is in volle gang.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Unique Bedrijfskleding: www.uniquebedrijfskleding.nl.

 

Wilt u meer weten over Prodin neem dan contact met ons op.

19-09-2017
Dam tot Damloop 2017
Dam tot Damloop 2017

In totaal 50.000 mensen hebben zondag 17 september jl. deelgenomen aan de Dam tot Damloop.
 

Prodin Business Solutions heeft met 2 Business teams deelgenomen aan de 10 Engelse mijl Recreatie Businessloop.

 

De snelste deelnemer in ons team John van der Klein heeft de 10 Engelse mijl in 1:11:24 gelopen.
Van de 2.144 teams die deelnamen, zijn wij met ons snelste team op de 153e teamplaats geëindigd, ook een hele mooie prestatie.

 

Wij kijken terug op een geslaagde dag en zijn enorm trots op onze lopers.

 

Wij zien er naar uit volgend jaar voor de 7e keer deel te nemen aan dit mooie evenement.