Nieuws

naar nieuwsarchief
19-09-2017
Dam tot Damloop 2017
Dam tot Damloop 2017

In totaal 50.000 mensen hebben zondag 17 september jl. deelgenomen aan de Dam tot Damloop.
 

Prodin Business Solutions heeft met 2 Business teams deelgenomen aan de 10 Engelse mijl Recreatie Businessloop.

 

De snelste deelnemer in ons team John van der Klein heeft de 10 Engelse mijl in 1:11:24 gelopen.
Van de 2.144 teams die deelnamen, zijn wij met ons snelste team op de 153e teamplaats geëindigd, ook een hele mooie prestatie.

 

Wij kijken terug op een geslaagde dag en zijn enorm trots op onze lopers.

 

Wij zien er naar uit volgend jaar voor de 7e keer deel te nemen aan dit mooie evenement.

21-12-2016
Prodin kerstfeest
Prodin kerstfeest

Zaterdag 17 december jl. vond het jaarlijkse Prodin kerstfeest plaats, zoals altijd met partners en kinderen.


Dit jaar waren wij te gast bij de Gooische Kookstudio in Naarden waar wij, onder de bezielende leiding van
Chef de cuisine Arjan Cobelens gezamenlijk een 4-gangen kerstdiner hebben bereid.

We hebben ons heerlijk culinair kunnen uitleven. Huisgerookte zalm met bataataardappelen en zoet/zure groenten, pompoensoep met schuim van gietenkaas, ossenhaasfilet met pastinaak, gele en paarse peen en chocolademouilleux toe, het was allemaal even lekker.

 

De kinderen hadden een eigen workshop, zij maakten tomatensoep, gehaktballetjes, frietjes en ijs en dat was ook smullen.

20-12-2016
Prodin Masterclass Supply Chain & Logistics
Prodin Masterclass Supply Chain & Logistics

Op 30 november jl. vond de Prodin Masterclass Supply Chain & Logistics plaats in het Van der Valk Hotel De Witte Bergen in Eemnes.

 

Tijdens deze Masterclass kregen onze klanten een update van de ontwikkelingen en ervaringen omtrent supply chain & logistics.

 

Gastsprekers waren Marijn Hoorn en Eric Maas van Sumatra Software. Zij gaven een presentatie over interactieve rapportages en dashboards en hoe dat ondernemingen helpt.

 

Vervolgens werden er presentaties gegeven door Henk van Heemskerk over webshopinteractie (hoe werkt dit, welke mogelijkheden biedt Prodin en wat zijn onze praktijkervaringen) en expeditie (picking & packing, EDI-integratie, pakketdienst-integratie en scanning).

 

Wij hebben weer een groot aantal directieleden en verantwoordelijken voor de supply chain mogen ontvangen en kijken terug op een geslaagd evenement.

08-11-2016
AA Trappen kiest voor Prodin
AA Trappen kiest voor Prodin

Onlangs heeft AA Trappen de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin. AA trappen is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van trappen. Zij fabriceert trappen voor zowel de woning-

als de utiliteitsbouw.

 

De onderneming is FSC gecertificeerd dat betekent dat trappen met het FSC keurmerk vervaardigd zijn uit een goed beheerd bos. Dit keurmerk geeft de garantie dat het hout op ecologische en sociaal verantwoorde wijze wordt geproduceerd.

AA Trappen gaat gebruik maken van de Prodin oplossingen Handel & financieel, Productie & assemblage, Service & onderhoud en van de Prodin Productconfigurator.


Wilt u meer weten over de activiteiten van AA Trappen: www.AAtrappen.nl.

 

Wilt u meer weten over Prodin neem dan contact met ons op.

07-03-2016
Succesvolle broncodedeponering SoftwareBorg
Succesvolle broncodedeponering SoftwareBorg

Net als voorgaande jaren is dit jaar de broncode van Prodin succesvol bij de IT-notaris gedeponeerd. De broncode van onze software is hiervoor door beëdigde informatiedeskundigen en IT-auditors gecontroleerd op volledigheid, overdraagbaarheid en bruikbaarheid. Vervolgens is onze broncode bij een gespecialiseerde IT-Notaris in bewaring gegeven.


In de overeenkomst met de IT-Notaris is nauwkeurig bepaald onder welke omstandigheden de notaris de broncode ter hand kan stellen aan de Software Borg Stichting. De Software Borg Stichting is in het leven geroepen om de gebruikers van software een praktische mogelijkheid te geven hun belangen zeker te stellen in de vorm van een Software Escrow-Plus regeling.

 

Prodin Business Solutions biedt haar klanten de mogelijkheid deel te nemen aan de Software Escrow-Plus regeling.

Wilt u meer weten over de Software Borg Stichting of over het afsluiten van een overeenkomst dan kunt u contact opnemen met de Software Borg Stichting, telefoonnummer 050 535 01 43 of info@softwareborg.nl