Nieuws archief 2019

07-03-2019
Elvedes Cable Systems live met Prodin
Elvedes Cable Systems live met Prodin

3 december 2018 is Elvedes Cable Systems live gegaan met Prodin.

 

Elvedes biedt haar nationale en internationale klanten een compleet pakket kabels, remblokken, remschijven en hydraulische slangen aan met de bijbehorende componenten. Haar klanten zijn fabrikanten en groothandelaren in de tweewielerbranche en in overige industrieën. Aan de hand van de behoefte van de eindgebruiker, worden de juiste producten gesourced of zelf ontwikkeld en geproduceerd. Elvedes is een sterk voorraadhoudende onderneming waardoor korte levertijden door heel Europa gegarandeerd zijn.

 

Elvedes maakt  gebruik van onze oplossingen Handel & financieel en Productie & assemblage, aangevuld met onze specifieke functionaliteit rondom Mobile warehousing en Uitbestedingen. In de toekomst gaat Prodin nog een koppeling met de webshop verzorgen.
 
De doelstelling van de Prodin implementatie was het maken van een belangrijke efficiencyslag door de interne processen te stroomlijnen.

 

Dankzij de Mobile Warehousing en pick route optimalisatie heeft Elvedes een efficiency slag gemaakt in het verkoopproces. Hier zijn ze erg tevreden over.

 

In het oude systeem zat geen productie (stuklijsten)module. Elvedes is nog druk bezig met de inrichting van stuklijsten . Dit kost nu tijd, maar de verwachting is dat dat snel zijn vruchten zal gaan afwerpen.