Nieuws archief 2019

14-11-2019
Unique Bedrijfskleding

Lees in ons nieuwste klantverhaal hoe Unique Bedrijfskleding haar groei professionaliseert met de monitoringsmogelijkheden van Prodin, klik hier.

16-04-2019
Dam tot Damloop 22 september 2019
Dam tot Damloop 22 september 2019

Op zondag 22 september aanstaande heeft een van de grootste businesslopen

ter wereld plaats: de Dam tot Damloop.

 

De start en de finish liggen in twee verschillende steden, wat dit evenement

extra bijzonder maakt. De afstand is 10 Engelse Mijl.

 

Prodin Business Solutions doet voor de 8e keer mee aan dit mooie evenement.

 

Bent u Prodin klant en wilt u, of een van uw collega’s, in ons businessteam meelopen?  Mail dan de namen en e-mailadressen aan astrid.verbeek@prodin.nl.

 

Reageer snel, want het aantal startbewijzen is beperkt. Om deze reden en omdat wij zo veel mogelijke klanten de
mogelijkheid willen geven, deel te nemen, hanteren wij het maximaal aantal van 2 deelnemers per klant.

 

We zien er naar uit om samen met u deze sportieve prestatie te leveren.

 

Meer algemene informatie over de Dam tot Damloop vindt u op www.damloop.nl.

07-03-2019
Elvedes Cable Systems live met Prodin
Elvedes Cable Systems live met Prodin

3 december 2018 is Elvedes Cable Systems live gegaan met Prodin.

 

Elvedes biedt haar nationale en internationale klanten een compleet pakket kabels, remblokken, remschijven en hydraulische slangen aan met de bijbehorende componenten. Haar klanten zijn fabrikanten en groothandelaren in de tweewielerbranche en in overige industrieën. Aan de hand van de behoefte van de eindgebruiker, worden de juiste producten gesourced of zelf ontwikkeld en geproduceerd. Elvedes is een sterk voorraadhoudende onderneming waardoor korte levertijden door heel Europa gegarandeerd zijn.

 

Elvedes maakt  gebruik van onze oplossingen Handel & financieel en Productie & assemblage, aangevuld met onze specifieke functionaliteit rondom Mobile warehousing en Uitbestedingen. In de toekomst gaat Prodin nog een koppeling met de webshop verzorgen.
 
De doelstelling van de Prodin implementatie was het maken van een belangrijke efficiencyslag door de interne processen te stroomlijnen.

 

Dankzij de Mobile Warehousing en pick route optimalisatie heeft Elvedes een efficiency slag gemaakt in het verkoopproces. Hier zijn ze erg tevreden over.

 

In het oude systeem zat geen productie (stuklijsten)module. Elvedes is nog druk bezig met de inrichting van stuklijsten . Dit kost nu tijd, maar de verwachting is dat dat snel zijn vruchten zal gaan afwerpen.

21-02-2019
Klantverhalen

Wilt u weten hoe onze klanten hun processen hebben geoptimaliseerd met behulp van Prodin?

 

Hoe zij meer inzicht hebben gekregen in hun processen, wat de toegevoegde waarde kan zijn van onze productconfigurator en wat CRM voor u kan betekenen?

 

Hoe uw website, gevoed met real-time data vanuit Prodin, uw proces stroomlijnt en efficiënter maakt? Hoe koppelingen met vervoerders of specifieke programma’s van derden u tijd en kosten kunnen besparen? Hoe ons Warehouse management systeem en mobiele apps uw magazijn kunnen optimaliseren?

 

Download dan onze klantverhalen.