Nieuws archief 2014

16-10-2014
Implementatie bij MAS Holding in volle gang
Implementatie bij MAS Holding in volle gang

In maart 2014 heeft MAS Holding de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin. Inmiddels is de implementatie in volle gang.

 

MAS Holding B.V. en haar dochterondernemingen MAS Facilities B.V. en MAS Coatings B.V. (MAS Groep) gaan gebruik maken van onze branche oplossingen Handel & Financieel en Productie & Assemblage.

 

De kernactiviteiten van MAS Groep zijn de ontwikkeling, productie en verkoop van industriële coatings voor o.a. de conserven-, vloercoating- en fietsindustrie. Bij de ontwikkeling van industriële coatings is kwaliteit en duurzaamheid van belang, maar ook de wijze waarop en mate waarin de coating kan bijdragen tot verlaging van de energie footprint bij de verwerking van deze industriële coatings.

 

Het hoofdkantoor van MAS Groep is gevestigd in Druten en de productie-/R&D-activiteiten zijn gelokaliseerd in Winschoten.

 

Op het gebied van Research & Development is MAS Groep bezig met het ontwikkelen van een veelbelovende techniek waarbij licht wordt omgezet in elektrische energie (TOPV).

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van MAS Groep: masgroup.nl.

 

Wilt u meer weten over Prodin, neem dan contact met ons op.

22-09-2014
Succesvolle Dam tot Damloop 2014
Succesvolle Dam tot Damloop 2014

Meer dan 55.000 mensen hebben dit jaar deelgenomen aan 30e editie van de Dam tot Damloop. Dit parcours loopt van het centrum van Amsterdam naar het centrum van Zaandam en komt door de IJtunnel die alleen tijdens de Dam tot Damloop is opengesteld voor hardlopers.
 

Prodin Business Solutions heeft met 2 Business Teams met in totaal 20 hardlopers deelgenomen aan de 10 Engelse mijl Recreatie Businessloop. De snelste deelnemer in ons team, Mike Elschot, heeft de 10 Engelse mijl, dat is 16,1 kilometer, in 1:15:34 gelopen. Daarnaast zijn wij van de 2.167 teams die deelnamen op de 365e teamplaats geëindigd, wat ook een hele mooie prestatie is.

 

Wij kijken terug op een geslaagde dag en gaan er van uit dat wij met Prodin volgende jaar voor de 5e keer meedoen aan dit mooie evenement.

11-08-2014
Voets Handelsmaatschappij kiest voor Prodin
Voets Handelsmaatschappij kiest voor Prodin

In juni heeft Voets Handelsmaatschappij de contracten ondertekend voor de implementatie van Prodin.

 

Voets gaat gebruik maken van onze branche oplossing Handel & Financieel en onze Balie-afhandeling.

 

Voets verkoopt een dertigtal verschillende gassen zoals industriële gassen, campinggas en voedingsgas. Daarnaast verkoopt zij aanverwante artikelen zoals slangen en koppelingen.

 

Voets heeft aan aantal buitendienstmedwerkers die met vrachtauto’s vaste routes langs klanten rijden. Deze buitendienstmedewerkers worden ook ondersteund door Prodin.

 

Wilt u meer weten over Prodin neem dan contact met ons op.

04-08-2014
A. van den Broek live met Prodin
A. van den Broek live met Prodin

Onlangs is Van den Broek live gegaan met Prodin. Van den Broek maakt gebruik van de branche oplossing

Handel & financieel, de branche oplossing Productie & assemblage, de Configurator en de Uitgebreide partijenregistratie.

 

Van den Broek, opgericht in 1982, is leverancier en producent van verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie en levert diverse soorten folie, vacuümzakken en papier (interleavers). Dit alles in zowel transparante als bedrukte folie.

 

Daarnaast heeft Van den Broek de Hibassk®-folie ontwikkeld. Deze folie voldoet aan de bijzonder hoge eisen van de vers vleesindustrie. De folie is in eigen beheer ontwikkeld samen met de vers vleesindustrie en gepatenteerd. Het voornaamste kenmerk van deze folie is het behoud van de vleeskleur en vleesgeur.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van Van den Broek: www.a-vdbroek.nl

 

Wilt u meer weten over Prodin neem dan contact met ons op.

04-08-2014
MareTec live met Prodin
MareTec live met Prodin

Onlangs is MareTec live gegaan met onze ERP-oplossing Prodin. MareTec maakt gebruik van onze branche oplossing Handel & financieel, de branche oplossing Service & onderhoud en de Configurator.

 

MarEtec is gespecialiseerd in producten voor duurzame energie zoals PV-panelen, zonne-warmte systemen en autonome energiesystemen. MareTec heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring met het installeren en onderhouden van energiestyemen en kan haar klanten ook ondersteunen bij het administratieve proces rondom het aanvragen van subsidie.
 
MarEtec is gevestigd in Vlissingen en beschikt daar over een kantoor, een magazijn en een werkplaats. Daarnaast heeft MarEtec een webwinkel met energie-gerelateerde producten en complete kleinschalige energiestyemen.

Het werkgebied van MarEtec strekt zich uit over geheel Nederland en daarbuiten.

 

Wilt u meer weten over de activiteiten van MareTec: www.maretec.nl.
 
Wilt u meer weten over Prodin neem dan contact met ons op.

05-05-2014
Dam tot Damloop 2014
Dam tot Damloop 2014

Op zondag 21 september a.s. vindt voor de 30e keer de Dam tot Damloop plaats. De Dam tot Damloop start op de Prins Hendrikkade bij het station van Amsterdam om via de IJtunnel 10 Engelse mijl (=16,1 km) af te leggen naar hartje Zaandam.

 

De passage van de IJtunnel, het tiendduizendkoppige publiek en de vele bandjes langs het parcours zorgen elk jaar weer voor een geweldig evenement.

 

Prodin Business Solutions neemt met twee Business Teams deel aan de 10 Engelse mijl Recreatie Businessloop.

 

Hierbij nodigen wij onze Prodin klanten van harte uit met ons mee te lopen. Wilt u, of een van uw collega’s meedoen? Mail dan naar astrid.verbeek@prodin.nl en geef de namen en de e-mailadressen van de deelnemers door.


Reageer snel, want het aantal startbewijzen is beperkt. Om deze reden en omdat wij zo veel mogelijke klanten de mogelijkheid willen geven, deel te nemen, hanteren wij het maximaal aantal van 2 deelnemers per klant.

 

Wij zien er naar uit om samen met u deze sportieve prestatie te leveren.

 

Meer algemene informatie over de Dam tot Damloop vindt u op www.damloop.nl.

06-03-2014
Prodin op CeBIT
Prodin op CeBIT

Van 10 t/m 14 maart heeft de jaarlijkse CeBIT plaats, de computer en software beurs te Hannover.


Prodin Business Solutions is met een stand aanwezig op deze beurs. U kunt ons vinden in Hal 5, stand D36.

Wij maken deel uit van de Saarlaander Gemeinschaftsstand, waar wij u uiteraard graag begroeten om onze ERP-oplossing Prodin te demonsteren en met u van gedachten te wisselen over wat wij voor u kunnen betekenen.


Indien u onze stand wilt bezoeken en u heeft nog geen ticket voor CeBIT, stuurt u dan alstublieft een mail naar sales@prodin.nl.

30-01-2014
Escrow-Plus broncodedeponering Prodin-P3
Escrow-Plus broncodedeponering Prodin-P3

Net als voorgaande jaren is dit jaar de broncode van de Prodin-P3 Suite succesvol bij de IT-notaris gedeponeerd. De broncode van onze software is hiervoor door beëdigde informatiedeskundigen en IT-auditors gecontroleerd op volledigheid, overdraagbaarheid en bruikbaarheid. Vervolgens is onze broncode bij een gespecialiseerde IT-Notaris in bewaring gegeven.


In de overeenkomst met de IT-Notaris is nauwkeurig bepaald onder welke omstandigheden de notaris de broncode ter hand kan stellen aan de Software Borg Stichting. De Software Borg Stichting is in het leven geroepen om de gebruikers van software een praktische mogelijkheid te geven hun belangen zeker te stellen in de vorm van een Software Escrow-Plus regeling.

 

Prodin Business Solutions biedt haar klanten de mogelijkheid deel te nemen aan de Software Escrow-Plus regeling.

Wilt u meer weten over de Software Borg Stichting of over het afsluiten van een overeenkomst dan kunt u contact opnemen met de Software Borg Stichting, telefoonnummer 050 535 01 43 of info@softwareborg.nl

09-01-2014
Juritex live met Prodin
Juritex live met Prodin

Sinds 2 januari 2014 is Juritex Kaatsheuvel B.V. live met Prodin.

Juritex maakt gebruik van onze Branche oplossingen Handel & financieel en Productie & assemblage.

 

Juritex is producent en leverancier van fournituren voor de textiel verwerkende industrie en biedt haar opdrachtgevers meer dan een breed assortiment en een grote voorraad. In veel gevallen hebben haar opdrachtgevers namelijk bijzondere wensen ten aanzien van de afwerking van de producten bijvoorbeeld warm of ultrasoon snijden op lengte, bewerkingen zoals het aanbrengen van gaten, lamineren van verschillende materialen op elkaar of specifiek stikwerk.

Juritex heeft de middelen en de expertise om deze handelingen voor haar opdrachtgevers op maat te verzorgen. Zij maakt hierbij gebruik van de nieuwste productietechnieken, de nieuwste toepassingen en alternatieve fournituren.


Juritex is specialist in een aantal branches: Automotive, Bedding, Meubel en Signing.


Voor meer informatie over Juritex: www.juritex.nl

 

Wilt u meer weten over Prodin neem dan contact met ons op.