Onze oplossingen

Prodin

Prodin Business Solutions ontwikkelt, verkoopt, implementeert en beheert Prodin. De ERP-oplossing specifiek voor (technische) handelsbedrijven, productie- en assemblagebedrijven (voorraad- en klantordergestuurd) en service- en onderhoudsbedrijven.

Klik hier voor meer informatie.

Stratix

Prodin Business Solutions verkoopt, implementeert en beheert Stratix.


Stratix is een ERP-oplossing specifiek voor de staal- en metaalindustrie, ontwikkeld op basis van de specifieke eisen die de metaalindustrie heeft. Wij verzorgen de implementaties van Stratix in Europa en de Verenigde Staten voor onze Canadese partner Invera. Naast de implementatie bieden wij Stratix helpdeskondersteuning.

 

Klik hier voor meer informatie.

StreamServe biedt u de optimale oplossing voor uw communicatie met relaties en medewerkers. Alle zakelijke documenten in de door u gewenste opmaak via het door de ontvanger gewenste communicatiekanaal. Toepassing van uw huisstijl en bedrijfslogo, gebruik van foto’s en barcodering. E-mail, fax, SMS, PDF en natuurlijk papier als communicatiekanaal.

Prodin Business Solutions heeft een reseller-overeenkomst met StreamServe, de wereldwijde marktleider in softwareoplossingen voor Dynamic Document Composition, Management and Delivery. Daarmee kunnen klanten automatisch klantgerichte documenten samenstellen, personaliseren en verspreiden, in elk formaat en via elk distributiekanaal.