Onze oplossingen

Prodin

Prodin Business Solutions ontwikkelt, verkoopt, implementeert en beheert Prodin. De ERP-oplossing specifiek voor (technische) handelsbedrijven, productie- en assemblagebedrijven (voorraad- en klantordergestuurd) en service- en onderhoudsbedrijven.

Klik hier voor meer informatie.

STRATIX - Metaal Industrie ERP

Prodin Business Solutions verkoopt, implementeert en beheert Stratix.

 

STRATIX is hoogwaardige ERP-software voor de metaalindustrie. Het wordt gebruikt door metaal servicecentra, staal servicecentra, staal groothandels, plaatverwerkers, metaal distributeurs, metaalverwerkers, loonwerkers, bouwproducten distributeurs en buisfabrieken.

 

STRATIX metal ERP pakt specifieke complexiteiten aan op het gebied van verkoop, meerstapsproductie, voorraadbeheer en werkvloeroperaties.


Wij verzorgen de implementaties van Stratix metal ERP in Europa en de Verenigde Staten voor onze Canadese partner Invera. Naast de implementatie bieden wij Stratix helpdeskondersteuning.

 

STRATIX metal ERP wordt gebruikt door meer dan 14.000 gebruikers in de metaalindustrie over de hele wereld.

 

Klik hier voor meer informatie.

StreamServe biedt u de optimale oplossing voor uw communicatie met relaties en medewerkers. Alle zakelijke documenten in de door u gewenste opmaak via het door de ontvanger gewenste communicatiekanaal. Toepassing van uw huisstijl en bedrijfslogo, gebruik van foto’s en barcodering. E-mail, fax, SMS, PDF en natuurlijk papier als communicatiekanaal.

Prodin Business Solutions heeft een OEM-overeenkomst met StreamServe, de wereldwijde marktleider in softwareoplossingen voor Dynamic Document Composition, Management and Delivery. Daarmee kunnen klanten automatisch klantgerichte documenten samenstellen, personaliseren en verspreiden, in elk formaat en via elk distributiekanaal.