Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Implementaties Prodin
Wij verzorgen de implementaties van onze ERP-oplossing Prodin. Onze ervaren consultants implementeren samen met u onze software. Daarbij maken wij gebruik van onze standaard implementatieaanpak.


Implementaties Stratix
Wij verzorgen de implementaties van Stratix in Europa voor onze Canadese partner Invera. Stratix is een ERP-oplossing specifiek voor de staal- en metaalindustrie.

 

Cursussen
Prodin Business Solutions organiseert een aantal standaard cursussen voor iedereen die met onze software werkt of gaat werken. De cursussen zijn praktijkgericht zodat de opgedane kennis direct kan worden toegepast. De cursussen worden klassikaal gegeven. Tijdens de cursus krijgt u de beschikking over een eigen laptop.

 

Servicedesk
Heeft u een vraag over het gebruik van onze software dan kunt u het beste onze online help documentatie raadplegen. Hier kunt u 24 uur per dag terecht voor informatie en antwoorden op uw vragen. Daarnaast kunt u bij onze servicedesk terecht met uw vragen. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen een request en een incident.

 

Een request heeft betrekking op functionele vragen, vragen aan specifieke consultants en capaciteitsaanvragen. Een incident heeft te maken met een verstoring. Als u een request of een incident hebt, logt u in op onze beveiligde customer portal en maakt u een call aan met uw vraag . Wij e-mailen of bellen u vervolgens zo snel mogelijk terug met een antwoord. De status van uw call kunt u volgen via de customer portal. U kunt uw call 24/7 aanmaken. Onze servicesk is op werkdagen bemand van 08.00-18.00 uur.

 

Advies- en verbetertrajecten
Onze consultants hebben niet alleen verstand van ERP-applicaties, maar begrijpen ook daadwerkelijk uw bedrijfsprocessen en kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren daarvan.

 

Consultancy
Wij verlenen Prodin, Stratix en StreamServe consultancy.